Sporten/Bewegen

Veel bewegen op een goede manier is belangrijk om je beter te voelen, af te vallen of in balans te komen.

Sporten/Bewegen

Hoe gaan we te werken

We kunnen je online coachen. Wij maken aan de hand van jouw kunnen en niveau een bewegingsschema. Belangrijk zijn hierbij de juiste intensiteit en de veiligheid van de oefeningen. Via skype monitoren we online je oefeningen. Zo kunnen wij inschatten hoe je beweegt en wat bij je past. We kunnen zo je houding bekijken en letten op je ademhaling en hartslag. Op basis van wat we zien passen we het programma aan. Het kan zijn dat we je naar buiten sturen om te sporten, voor een training of een intensieve wandeling.

Hoe coachen en ondersteunen wij je

De bedoeling is dat je meer energie krijgt en je fitter gaat voelen. Dat je gaat afvallen of afslanken. Dat je lichaam meer vorm en stevigheid krijgt. Kortom, meer balans. Afhankelijk van je doel doen wij er samen met jou alles aan te zorgen dat je ook echt progressie maakt. Dit tonen we aan en controleren we door het regelmatig herhalen van metingen en coach gesprekken.

Wat kun jezelf doen

We streven ernaar dat sporten en bewegen een vast onderdeel wordt van je dagelijks leven. Net zoals tanden poetsen en handen wassen. Wij kijken samen met jou wat in jou situatie, rondom jouw woonplaats de beste opties en trainingsmogelijkheden zijn. We gaan uitzoeken wat het best bij jouw past. Wel geven we adviezen over de aard, de intensiteit en de frequentie van je sportactiviteiten. Om je lichaam aan te zetten tot verbetering móet je op de juiste intensiteit trainen. Niet te zwaar, maar zeker ook niet te licht. Wij hebben de kennis én de ervaring om je hierin te adviseren om zowel veilig als effectief te trainen.

Coachsessies

Aan de hand van jouw vraag, geven wij advies in de hoeveelheid coachsessies wij denken dat je nodig hebt. Je kunt kiezen om intensief gecoacht worden, 1x per week en na een tijdje 1x per maand of zelfs op afroepbasis. Dreig je na een tijdje terug te vallen in je oude patroon, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Health by Choice helpt je om gezonder te worden en te blijven.