Coaching

Health by Choice helpt je om duurzaam gezonder te worden en te blijven.

Coaching

Jouw coaches

“Wij” : zijn Tineke en Alfons Marsman. Beiden ruim 30 jaar ervaring in het coachen en begeleiden van mensen naar een betere gezondheid. Ieder met zijn eigen specifieke capaciteiten. Eigenaren van twee fitnesscentra onder de naam MoviFit met vestigingen in Nunspeet en Ermelo. Steeds meer zijn wij er van doordrongen dat de weg naar een gezond lichaam en dito geest echt maatwerk is. Daarvoor is binnen een regulier fitnesscentrum niet altijd de tijd, de plaats en de juiste entourage aanwezig. Toen Tineke de training TRE onder ogen kreeg en zag wat het in de praktijk met mensen deed, wist ze dat dit het moment was om met Health by Choice te beginnen. Daar bovenop kwam de corona crisis. Die deed maar eens weer beseffen hoe kostbaar gezondheid en een optimale weerstand zijn. Overgewicht, stress, slechte conditie en onjuiste voeding vormen een dagelijkse bedreiging.

Hoe werken we

Tineke is specialist op het gebied van ontladen van spanning en stress. Alfons kan je optimaal coachen bij het opbouwen van kracht, balans, het verbeteren van conditie en flexibiliteit. Op het gebied van voeding zijn beiden zeer bekwaam en vullen elkaar aan. We doen dit voorlopig alleen online en altijd individueel. Je kunt elk moment starten. Wij coachen je richting een gezonde en fitte geest in een gezond en energiek lichaam.

Tarieven

Omdat elk vraag anders is en wij de sessies volledig op je willen afstemmen, maken we graag eerst kennis met je. Op basis van jouw vraag en situatie kunnen we aangeven hoeveel coachsessies wij denken dat je nodig hebt. Als je akkoord bent, doen we de afgesproken serie sessies met je. Daarna beslis jij of je nog door wilt gaan. Je kunt altijd een extra sessie aanvragen of een andere frequentie afspreken.

Wij weten uit ervaring dat mensen door omstandigheden buiten hun schuld of gewoon door de waan van de dag de neiging hebben terug te vallen in oude patronen. Krijg jij dat gevoel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Health by Choice helpt je om duurzaam gezonder te worden en te blijven.